Zona privada
<< FEBRER 2017 >>
DllDiDmDjDvDsDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Actes de les colles

Actes generals

Data actual


Notícies

BATEIG DELS DRACS DE MOLINS DE REI DELS DIMONIS DE MOLINS DE REI

El primer cap de setmana de febrer es va dur a terme la 165a Fira de la Candelera. Seguint amb la dinàmica iniciada l'any anterior, els Dimonis de Molins de Rei van ser presents a la Fira d'Entitats de la vila amb el seu estand.

En el marc d'aquest estand, la Colla va portar a terme la seva segona Tómbola Demoníaca, realitzada gràcies a les aportacions de regals i vals descompte de botigues i comerços de la vila. A més, també hi havia productes de la pròpia colla fins a arribar als 801 números que tenia la Tómbola. Tot i semblar molts números, el diumenge a les 14h es venien els últims números, complint un dels objectius d'aquesta Fira.

Al llarg del diumenge al matí, es va poder escoltar la Percussió Infantil dels Dimonis, tant a baix de l'escenari com a dalt. En el moment de la seva actuació, semblaven una mica nerviosos però van poder pujar a l'escenari, treure's els nervis i fer una molt bona actuació per fer passar el fred al gran nombre de persones que es van aplegar per a escoltar-los.

Abans de que s'acabés la Tómbola, va haver-hi l'altre moment àlgid d'aquesta Fira: el bateig dels Dracs de Molins de Rei. Aquest bateig va tenir com a padrins el Senyor Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya, el Senyor Joan Ramon Casals, Alcalde de Molins de Rei, el Senyor Xavi Paz, Regidor de Cultura de Molins de Rei i el Senyor Òscar Navarro, President de Dimonis de Molins de Rei. Tots ells acompanyats de moltes persones, de la Colla i de fora d'ella, que volien estar en aquest moment tan important.

Els noms amb els quals a partir d'ara es coneixeran els Dracs de Molins de Rei són Llum, Foc i Tro, i són portats per membres de la Colla Infantil. Aquests tres noms van ser votats per totes les persones que compraven números a la Tómbola, poden escollir entre els noms guanyadors o l'altre possibilitat que era Drac, Draco, Drakkina.. D'aquesta manera, molts molinencs i molinenques, de totes les edats, que es van passar per l'estand i van col·laborar, van tenir l'oportunitat de posar el nom als Dracs de Molins de Rei, que a partir d'ara els representaran en els correfocs i trobades de bestiari infantil on hi participin.

Des de Dimonis de Molins de Rei volen agrair a totes les persones que van participar en l'elecció del nom dels Dracs, així com també a tothom qui es va apropar a l'estand i va participar a la Tómbola Demoníaca. I un especial agraïment a tots els comerços i empreses de Molins de Rei que van fer les aportacions necessàries per el bon funcionament de la Tómbola.