Zona privada
<< FEBRER 2017 >>
DllDiDmDjDvDsDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Actes de les colles

Actes generals

Data actualGuia de Colles
Cercar colles:

Ball de Diables d'Alforja

El Ball de Diables d'Alforja s'emmarca en el que es pot anomenar Balls de Diables Tradicionals del Baix Camp, de tradició centenària i amb característiques pròpies que el diferencien de la resta de grups de foc catalans, per exemple, l'us del civader individual per portar la pirotècnia...


 

Ball de Diables d'Almoster

El Ball de Diables d'Almoster es una colla creada l'any 2007 i actualment compte amb quatre grups estables: el grup de diables adult, un grup de timbalers, un grup infantil de diablons i la colla de la bèstia de foc "El Sokarrat".


 

Ball de Diables d'Esplugues de Llobregat


 

Ball de Diables de Banyeres del Penedès


 

Ball de Diables de Bellveí


 

Ball de Diables de Caldes de Montbui

Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1993 per un grup de joves de Caldes de Montbui som un Ball de diables tradicional, on ens caracteritzem per les nostres figures i la nostra espectacular bèstia "la Godra" una quimera. Aquest any 2013 va néixer la nostra colla infantil.


 

ball de diables de castelldefels

Som un grup de foc format per diables adults, infantils, drac i timbalers.
 

Ball de Diables de Cornellà (de l'Agrupació Sardansita de Cornellà)

El Ball de Diables de Cornellà rep el primer bateig de foc a la Festa Major de l'any 1984, després d'un any de preparació estructural i de l'inquietud d'una dotzena de components de l'Esbart que es proposen fixar com a línia a seguir els patrons de les colles de Vilanova i de Sitges.
Fou aquell any 1984 quan s'institueix el Corndefoc sota la direcció tècnica de l'Agrupació Sardanista de Cornellà, amb la presència entre d'altres, del Ball de Diables de Vilanova i el de Sant Quintí de Mediona, els quals van apadrinar la colla.
El vestuari que duu la colla en la primera època fou dissenyat per l'artista cornellanenc Ricard Vaccaro.
El vestuari actual, estrenat l'any 2008 en el 25è Corndefoc, fou dissenyat pel dibuixant cubà resident a Cornellà i membre de la colla, Armando Gomez.


 

Ball de Diables de Creixell

Fundada l´Agost del 2009, som la colla del Ball de Diables de Creixell. Com a personatges tenim al Llucifer, la Diablesa, el Burrot, els 7 pecats capitals i diables menors. En breu presentarem la nostra bèstia i us ho farem saber. Timbals i músics de l´avern completen la formació. Salut!


 

Ball de Diables de Duesaigües


 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10